Servicii

Facebook Ads

Facebook este cea mai folosita platforma de socializare din lume. In Romania peste 8 Mil. de oameni deschid aplicatia zilnic. Corporatiile au inceput de cativa ani de zile sa isi schimbe strategiile de promovare si sa imbratiseze cu caldura promovarea pe Facebook, in cel mai scurt timp au avut rezultate pe masura.

Google Ads

Cea mai veche modalitate de promovare online, ii putem spune chiar traditionala. In Romania este folosit de peste 10.000 companii zilnic. Majoritatea firmelor aleg promovarea Google Ads fara prea multe cunostinte in acest domeniu. Pe cat este de vechi pe atat este de complicat pentru cei care nu au avut de-a face cu domenile, programare, marketing.

Marketing Content

Ai un site sau vrei sa creezi unul? Ai nevoie de content care sa vanda sau sa aiba impact asupra publicului tinta? Ai nevoie de materiale publicitare(flyer, pliant, catalog, revista, ziar etc)? Ai nevoie de content de calitate orice ai vrea sa faci!

Ce altceva iti mai oferim?

Suport De Urgenta

Ai o afacere care are probleme? Esti disperat si nu stii ce sa faci mai departe pentru a nu pierde afacere si implicit banii/timpul investit? Noi iti venim in ajutor, iti identificam problemele, greselile facute si ce trebuie sa faci pentru a o aduce pe profit.

Cafea GRATIS

Cafeaua este din partea casei, intotdeauna!

Productie Video

Spot Publicitar, Videoclip, Clip de prezentare? Suntem la un telefon distanta.

Vreau sa...

AM O INTALNIRE CU ECHIPA!

VA CONTACTEZ PENTRU MAI MULTE DETALII

SOCIAL MEDIA GROUP IN CIFRE

Briefcase
Coffee cups
Customers
Awards
Study
81%
Marketing
87%
Ads
93%
Strategy
74%

VREAU SA MA ABONEZ LA NEWSLETTER

Despre noi

Suntem o echipa de tineri cu experienta de peste 7 ani in domeniu, ne plac provocarile si oamenii faini. Obiectivul nostru este de a ne face clientii fericiti. Fiecare proiect este tratat cu foarte mare atentie si responsabilitate. Iti asteptam provocarea!

Meniu